I det siste har det skjedd litt av hvert. Jeg holder for tiden på med å lese til eksamen, derfor får jeg nesten ikke skrevet blogginnlegg, men nå kommer en liten oppdatering.

17. mai åpnet med frokost hos Kiss. Der var det samlet mange hyggelige folk, og det var en bra start på dagen! Etterpå reiste vi til byen, så på toget, spiste softis og sang i regnet.

Torsdag 18. mai begynte jeg eksamenslesingen, og fredagen etter kom Kjetil inn. Vi planla New York-tur, og på kvelden var det action med Brian McLaren i Bjølsen. Etter det var det henging hos meg. På lørdagen vaste vi litt rundt i byen, spiste deilig pizza hos Anders2, så The Da Vinci Code på kino og hang på Gamle Major etterpå. The Da Vinci Code var fin. Utsagnene «Why does it have to be human or divine? Maybe human is divine?» og «What matters is what you believe» fra dialogen mellom professor Langdon og Sophie mot slutten av filmen var spesielt fine. (Ja, her benytter jeg meg av virkemiddelet ironi.)


Life is like a box of chocolates

På mandag fikk jeg jobbtilbud på Rosenvilde. Bra. Jeg leste også en del, men det gikk trått. På tirsdag var det litt lesing, men mest fotball og filmer.

På onsdag var jeg på jobbintervju på KG. Det gikk ganske bra. Tror jeg. Og skolen ser glimrende ut. Stillingen innebar undervisning i 8., 9., 10., Vg1 og Vg2, samt å være kontaktlærer for åttendeklassen. Det var ellers en nydelig dag, og etter intervjuet gikk jeg til byen, kjøpte meg et sandwich på Subway og en softis på Narvesen. Så gikk jeg hjem og sov. På kvelden var det cellegruppe hos meg.


Kristelig Gymnasium

I går var jeg fullstendig ufokusert, men i dag har jeg fått lest ganske mye. Dessuten har jeg blitt innkalt til intervju på Ulsrud videregående til torsdag klokken 13. Fristen for å søke gikk ut i dag klokken 16.00. Jeg ble oppringt av rektor 16.25. Er det lov å ikke kaste bort tid? Det kan også bli bra å jobbe der, det ser ut til å være en spennende skole.

Problemet er at jeg må si ifra til Rosenvilde om jeg vil ha jobben eller ikke innen en uke etter at jeg mottar et tilsettelsesbrev som jeg skal få i posten, og ditto hvis jeg får tilbud fra KG. Og da blir det ikke mye tid til i det hele tatt å motta et tilbud fra Ulsrud. I tillegg reiser jeg jo til New York lørdag om en uke, noe som kompliserer situasjonen litt. Ååååå… Er det lov å ha luksusproblemer?

Som dagens bonus inkluderes dette nydelige bildet av Elvis og Nixon:


The President versus The King