Forrige ukes vinnere er kåret: Iversen får 5 poeng for sitt «Tallak Dåsevatn»-forslag, Stein får 3 poeng for sitt «Birger Dåsevatn»-forslag, Anders får 2 poeng for sitt vulgære forslag, og Bjarte og Iversen får 1 poeng hver for henholdsvis «Banan»-forslaget og «Violet Bick»-forslaget. Ivers har forresten bursdag i dag. Gratulerer!

Anders 28
Espen 27
Tony 22
Andreas 17
Bjarte 16
Nils 12
Stein 6
Sverre 5
Stine 3
Uldex 2
Stig 2
Gjerulf 2
Frode 1
Stian 1

Ukens oppgave:

Dette er konkurranse nummer 13, og derfor blir ukens oppgave å skrive en skremmende historie som har skjedd deg eller noen du kjenner. Historien kan være sann eller fiktiv. Det blir – på grunn av USA-turen – to uker til det kåres en vinner. Dette er siste konkurranse før sommeren, og dermed er det denne konkurransen som avgjør hvem som får heder og ære på Sommerparty.

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!