Denne uken har vært spennende. På tirsdag fikk jeg jobbtilbud fra KG. På torsdag mottok jeg tilsettelsesbrev fra Rosenvilde, som jeg som kjent fikk jobbtilbud fra forrige uke. Samme dag var jeg på intervju på både Persbråten vgs. og Ulsrud vgs.

Sistnevnte likte jeg best, og jeg sa at jeg gjerne ville jobbe der, men at jeg skulle reise til New York om to dager, og helst måtte ha et tilbud før det, siden jeg måtte takke ja eller nei til de to andre jobbtilbudene innen en uke (og helst før jeg forsvant utenlands).

Det kunne ikke rektoren love (siden han skulle ha intervjuer til klokka fire i dag), men jeg skulle få en mail på tirsdag, slik at jeg kunne rekke å få gitt beskjed til de to andre. Imidlertid ringte han igjen allerede i dag klokka ett, og kunne med glede fortelle at jeg hadde fått jobben. Woo-hoo! Så nå er alt i boks, og jeg kan reise til USA uten å bekymre meg for jobbsituasjonen.

Det har imidlertid vært en «vanskelig» uke. Dette var ikke et enkelt valg for meg å ta. Faktisk er det nok det vanskeligste valget jeg har tatt i hele mitt liv. Aldri før har jeg opplevd å ikke vite nøyaktig hva jeg skal gjøre i året/halvåret som kommer. Men dette er selvsagt luksusproblemer. Jeg er heldig. Men kanskje ikke takknemlig nok.


911 is a joke