Som de fleste av dere ikke kan unngå å huske, meldte jeg meg på til Alle mot en i begynnelsen av januar. Jeg ble ikke trukket ut den gangen, men gjett hvem som kom krypende tilbake for et par uker siden. Jepp, Alle mot en-redaksjonen!

I går var Espen og jeg på audition til showet. Vi måtte igjennom en skriftlig kunnskapstest med 49 spørsmål, og etterpå skulle vi presentere oss foran forsamlingen på cirka 50 folk. Dette er jo vanlig prosedyre på slike auditions, og jeg brukte selvsagt lærerstemmen min som best jeg kunne. Blant de mest interessante personene var ei dame som hadde vært på over 80 konserter med Rolling Stones (47 år gammel), og blant annet hadde hatt ansvaret for backstageområdet på bandets siste konsert i Bergen, samt dama som startet damebladet Elle i Norge.

allemoten.jpg

Tilsammen er det 1100 stykker som skal på audition, og 700 av disse plukkes ut til å være med i programmet. Gode odds for å bli plukket ut, med andre ord! 100 stykker skal sitte i den såkalte «veggen» og kjempe mot den ene utfordreren i «stolen» på sju ulike innspillingsdager. Det beste for Espen og meg hadde selvsagt vært å bli trukket ut til å være med i samme program, slik at vi kan sitte i veggen og småprate og fjase.