Ingen kan jo unngå å huske at jeg deltok i Nintendo-NM i 1993. Dette var en opplevelse for livet, selv om jeg ble skuffet over min dårlige prestasjon. Vinneren av kalaset ble som kjent Tommy Strand. Søndag 14. mai tidligere i år kom et innlegg i serien om mine fem største nederlag som omhandlet 6. november 1993, dagen for Nintendo-NM. Innlegget var selvsagt illustrert, blant annet med bildet nedenfor.


Tommy til høyre

De siste fem årene har jeg søkt etter Tommy på Internett gjentatte ganger, men hver gang uten hell. Jeg lengtet etter å høre om hvordan han hadde opplevd kvelden, og om alt annet ved hans liv. Derfor var gleden – og overraskelsen – enorm da jeg 30. oktober kunne registrere at jeg hadde fått en kommentar på det tidligere innlegget fra ingen ringere enn Tommy selv. Woo-hoo!

Jeg sendte ham straks en mail på den adressen han la igjen, og la ut i det vide og det brede om min spillhistorie og andre nerdete ting. Men da jeg sendte mailen, la jeg merke til at det var til en noe uvanlig mailadresse: one@calltolife.com. Og da ble jeg nysgjerrig. Jeg sjekket selvsagt ut Calltolife.com umiddelbart, og ble mildt sagt overrasket!

Call To Life.bmp

Denne websiden er nemlig en kristen-evangelisk side med høyt fokus på bibelstudium og kristent liv i nåtiden. Den inneholder mye undervisningsmateriell og bibelkommentarer, og har også et lekkert design, den ser meget profesjonell ut! Sjekk den selvsagt ut ved å trykke på en av linkene ovenfor.

På Calltolife.com fant jeg også en link til Tommys private blogg, og her står det mye bra; blant annet kan du lese livshistorien hans, hvor han selvsagt forteller om seieren i 1993, men også om langt mer seriøse og alvorlige ting som har skjedd i livet hans, deriblant om hans sterke kall i slutten av tenårene. Meget sterk lesning! Anbefales!

Tommy Strand 2 lite.JPG
Dagens Tommy

Da jeg oppdaget alle disse tingene, sendte jeg selvsagt en ny mail til Tommy for å fortelle om at jeg også er kristen, og om hva jeg synes om sidene hans.

Ikke lenge etterpå kunne jeg sitte på en Dunkin’ Donuts-internettcafé i Berlin (mer om dette siden) og lese en lang og meget nydelig mail fra Tommy, der han forteller i detalj om sine opplevelser fra 6. november 1993 og om andre ting. Meget deilig lesning!

Dette var helt sinnssykt kult, synes jeg! Tenk at vi «møtes igjen» 13 år senere på denne måten, og at begge er kristne!