I dag har jeg som kjent fødselsdag. Jeg sovnet av en eller annen grunn ikke før nærmere halv fem i natt. Syden bad. Planen for i dag var å stå opp klokka 10, gå på senteret og få klippet meg, for deretter å stikke til byen og kjøpe Nintendo Wii på Spiderman. Det var ikke så vanskelig å komme seg opp, men da jeg sto opp av senga, fikk jeg plutselig kink i nakken. Syden bad. I begynnelsen var det såpass vondt at jeg ikke kunne se på TV engang, men nå er jeg ikke så verst. Klokka er fire, og Step by Step er på. Men det var litt vondt at planene mine ikke ble gjennomført.

Før jeg la meg i går kveld (i natt), kjøpte jeg et par bursdagsgaver til meg selv. Den ene var Frank Capras dokumentar/propaganda-serie Why We Fight fra 1940-tallet. 7 filmer på 3 disker for kun 15€. Ikke verst.

Why we fight.jpg

Den andre var en bok om/med videospillkunst som jeg fant ved en tilfeldighet, faktisk gjennom facebook.com. En av Nintendo-gruppene der hadde et bilde som var ganske stilig, og som det sto iam8bit.net på. Og på nevnte internettside fant jeg ut at dette var en utstilling som ble holdt i Los Angeles i både 2005 og i 2006, og høydepunktene fra utstillingene ble samlet i boka I Am 8-bit: Art inspired by Classic Videogames of the ’80s. Meget nydelig!

Duck Hunter S. Thompson.jpg
Duck Hunter S. Thompson

Mer om facebook: Jeg joinet facebook i går, mens Gudmund var på besøk, og i dag har jeg meldt meg inn i en haug mer eller mindre snåle grupper. En av dem heter «America, Jesus and Coca-Cola», og beskrivelsen lyder: «For the truly conservative, For people like me who stand for truth, justice, and the Christian way, and love an ice cold Coca-Cola all the time.It’s The REAL THING!!»

God is like Coke.jpg

I tillegg har jeg startet to grupper selv; én for tidligere elever ved Moltemyr skole, én for folk som liker filmen Joysticks fra 1983. Medlemmene vil nok strømme på. Se en kul trailer for Joysticks her.