Den dagen jeg var på FrokostQuiz, tirsdag 17. januar, var selvsagt Nils med i studio. Det var selvsagt gildt for oss begge å se Barbro Fagerbakk og Pia Haraldsen. Barbro har jeg jo truffet mange ganger før, og hun kjente meg heldigvis igjen med en gang! Hun ble forøvrig kåret til Norges mest sexy kvinne av Morgenbladets argeste rival, Her og Nå, i begynnelsen av januar. Vi så også Brita Møystad Engseth, enda en kjendis å føye til på lista! Hurra!

Etter innspillingen reiste vi på harrytur til Sverige med Anders, Anders, Aleksander, Kjell og Stein, men der kjøpte jeg ikke en ting. Begnoment nok.

Anna skal forøvrig endelig være med på FrokostQuiz! Programmet hennes er spilt inn, og sendes mandag 13. februar klokka 09.40. Hun knuste visstnok konkurrenten, så det skal bli stas å se på!De fire store

Uka etter mitt FQ-tap begynte den store bagel-hungersnøden på Fjellbirkeland. Siden Frode, Nils og jeg er avhengige av bagels for å dekke våre daglige matbehov, var sorgen og sulten stor da Kiwi Kringsjå plutselig ble utsolgt for bagels, og fortsatte å være det ei uke fremover. Jeg har selvsagt alltid et stort lager, men gikk tom mot slutten av uka, og lørdag og søndag måtte jeg spise brød! Syden bad! Er det lov å være like bortskjemt som Marie Antoinette?


Let them eat cake!

I går, mandag 30. januar, hadde jeg årets første vikartimer på Rosenvilde. Jeg skulle egentlig ha tre timer norsk som andrespråk, men det var skjedd noe krøll, så jeg endte opp med bare å ha den tredje timen. I mellomtiden gikk jeg til en av MK-klassene jeg var sammen med i høst, og observerte dem. Møtte også en del andre elever jeg underviste i høst. Tredje time med norsk som andrespråk gikk veldig greit, vi leste en tekst av Arild Nyquist, og jeg fikk betalt for alle tre timene jeg egentlig skulle hatt! Den tiden jeg tilbrakte på Rosenvilde i går ga meg mer utbytte enn all PPU-undervisning jeg har hatt på Blindern siden august! Sydénskt bad, igrunn!