Dette er ei liste over de fem filmene som jeg synes det gjør mest vondt at finnes. Det er imidlertid ikke ei liste over de fem filmene jeg synes er dårligst, ei heller ei liste over de fem oppfølgerne jeg synes er dårligst (selv om alle filmene på lista er oppfølgere) eller over de største filmskuffelsene jeg har hatt.

Nummer 3 – The Godfather Part III (1990)

Dette er selvsagt den beste filmen på denne lista. Imidlertid er den såpass mye dårligere enn sine forgjengere at det hadde vært best om den ikke hadde blitt laget. Nå har vi en haltende trilogi istedenfor en perfekt duologi bestående av The Godfather (1972) og The Godfather Part II (1974). Alle snakker så mye om hvordan Sofia Coppola ødela filmen. Henne har jeg egentlig ikke brydd meg noe særlig om når jeg har sett den. Jeg er mer plaget av det til tider uoversiktlige plotet og mangelen på magi. Ekte følelser, lizm.