Det er ikke ofte Oslo Sporveier får ros. Det er forståelig. Men nå fortjener de å få det av meg.

På onsdag hadde vi planleggingsdag på skolen, fra 16.00 til 19.00. Da fikk vi gratis pizza fra Peppe’s halv fire, slik vi alltid får når vi må være på skolen lenger enn til klokken fire. Anyway, jeg ruslet hjemover fem over sju, og på vei til busstoppet kjørte det en buss forbi meg, noe som ofte skjer. Jeg løp og vinket og håpet på at den ville stoppe, noe som sjelden skjer.

Men denne gangen stoppet bussjåføren. Og det viste seg til og med at dette var en buss som ikke var i trafikk. Wow! Han kjørte meg hjem, og stoppet akkurat der jeg ville. Vi snakket sammen om vær, vind og jobb, og han var meget koselig. Det hele føltes mer som en taxitur enn en busstur, i og med at jeg var den eneste passasjeren og satt på det fremste setet. En opplevelse for livet, eller i hvert fall for denne måneden.

Oslo Sporveier.jpg
Join the fanclub