De siste dagene har jeg hatt et noe gnomete og bagatellmessig problem. Lyset i taklampa på soverommet mitt gikk nemlig på søndag, og da må det jo byttes pære. Jeg klarte imidlertid ikke å få skrudd av dekslet/kuppelen på lampa, og da blir det jo vanskelig å bytte pære.

På onsdag gikk også pæra i taklampa i gangen/entreen, noe som førte til at leiligheten ble ganske mørk. Jeg hadde fremdeles ikke løst problematikken på soverommet, så jeg gikk rundt i mørket og vaste. Også i entreen viste det seg umulig for meg å få av kuppelen.

Men på onsdag kveld klarte jeg endelig å få av kuppelen på taklampa på soverommet. I denne var det nemlig noen plastdingser som måtte skvises sammen for å få av kuppelen. Da fant jeg ut hva slags pære som skulle være der, og jeg la meg med halvforrettet sak.

På torsdag fikk jeg så kjøpt og skiftet pæra som skulle til på soverommet, men hadde altså ikke kommet videre hva angikk lampa i entreen. Men da Kristian var på besøk på kvelden, fant han ut at man måtte skru på en slags tapp nederst på kuppelen, slik at den indre herligheten kunne åpenbare seg. Så i natt kan jeg legge meg og drømme søtt om lys og lysoldermann.

Edison.jpg
I feel your struggle, Thomas