Jeg regner nå siden «3. Tekster» for å være «foreløpig ferdig». Med det mener jeg at jeg har html-formattert og lastet opp alt jeg har av relevante tekster på harddisken, men det er fremdeles en del som mangler:

Når det gjelder undersiden «Personlig», så mangler tekstene «Mine CD’er», «Bøker jeg har lest», «Mine bøker» og «Mine tegneserier». Disse listene har jeg ikke skrevet enda, men de kommer.

Når det gjelder undersiden «Skole», er det selvsagt store mangler fra ungdomsskolen og videregående. Jeg har det meste av skolearbeidet fra denne perioden liggende på papir (hjemme i Arendal), og kanskje jeg kommer til å skrive det inn i Word og laste det opp om noen år. Oppdateringer på siden vil selvsagt bli kunngjort i metainnlegg.

Ingen har jo uansett noen interesse av tekstene, så både siden «3. Tekster» og dette metainnlegget er vel meningsløse blogginnslag.