I denne serien presenterer jeg de fem personene som har fått meg til å le mest (gitt meg flest latterkicks, eller cracket meg up, om du vil) i livet mitt til nå.

Nummer 3 – Adnan Keljalic

Nummer 3 på denne lista er nok en overraskelse for mange. Adnan begynte i vår niendeklasse på Stinta høsten 1995, men det var først da vi havnet i samme klasse på Tyholmen videregående at vi ble gode venner. Adnan har en helt utrolig nydelig humoristisk sans, som jeg tror jeg er blant de ytterst få som har oppdaget. Han har cracket meg opp gang etter gang i løpet av vårt vennskap, og fortjener denne tredjeplassen, selv om vi har hatt minimal kontakt etter videregående.

Hans enorme styrke ligger i å skissere historiske og samfunnsmessige fenomener og trekk og å vise hvor absurde de er. Dette høres kanskje ut som kjedelig politisk stand up-humor, men det er det absolutt ikke. Adnans skråblikk på verden er en evig kilde til latter!


That’s entertainment!