Forrige uke begynte jeg i praksis på Rosenvilde videregående i Bærum igjen. Det var selvsagt utrolig nydelig, jeg elsker å være lærer, og spesielt på den skolen! Elevene er fabelaktige på mange måter, de er både flinke, høflige og imøtekommende. Blant de elevene jeg var vikar for tre uker i høst, var det mange som kom opp til meg etter den siste timen og tok meg i hånda og takket for den tiden jeg hadde vært vikar for dem! Og på fredag ble jeg påspandert sjokoladekake av en av dem! Ååååå… Bærum! Jeg skal for øvrig være i praksis der fram til påske.

På fredag var vi en gjeng på OL- og Idol-henging hos Nils og Frode. Takk til dem for det! På lørdag var vi på kino og så den nye Woody Allen-filmen Match Point. Den innfridde de rimelig høye forventningene på en tilfredsstillende måte. Allen-jomfruen Nils var ekstremt godt fornøyd, og hungrer nå etter flere Allen-mesterverk.

I går, søndag, var vi på aketur i Korketrekkeren ved Frognerseteren i regi av Bjølsen Agenda, og det var selvsagt herlig og deilig! Vi leide kjelker til 100 spenn og satte utfor i høy hastighet. Det var ikke fritt for at en del snø satt seg fast i «skjegget» mitt, og det ble ganske kaldt etter hvert… 😀 Aller kulest var det etter Nils og jeg fant ut at vi kunne dele kjelke og på den måten øke farten enda mer! Vi tente også opp bål og grillet pølser! Stas! Gildt! Stakkars Eivind skadet imidlertid armen sin (det vil si: Nils og jeg knusekjørte inn i ham etter et kræsj som også involverte Anders Uldal (Uldex) og den bakoverkjørende Bjarte), og det var selvsagt kjipt!

I dag har jeg hatt tre vikartimer i norsk som andrespråk og vært på kino og sett Pride and Prejudice med en av engelskklassene mine. Er det lov å ha det fint?Over: AnneB, Stein og meg
Under: Aleksander, Elisabeth, Kjell, Maria, Eivind, Anders og Hege