På onsdag var vi som kjent på All Star Teatersport 2 på Chateau Neuf. Det var selvsagt gildt og flott og godt! Imidlertid må jeg vel være ærlig og si at det ikke var like fantastisk som i høst. Første avdeling var ikke mer enn ålreit, men andre avdeling var nydelig! Harald Eia var – ikke overraskende – kveldens høydepunkt, og sto for cirka 82 % av min latter. Jeg cracket opp flere ganger på grunn av ham, og det å cracke opp er som kjent noe av det nydeligste som finnes! Torbjørn Harr gjorde også en god jobb, mens Jan Paul Brekke var noe under par. Dessverre…

Sindre Røyland (snart superstjerne med bandet Southpaw) og Simen Birkenes fra Bjølsen ble tatt opp til å være med i Haralds lags historisk-hendelse-sketsj. Laget skulle illustrere Norges første kvinnelige statsminister, og Simen endte opp med å spille en Gro-sodomiserende Kåre Willoch, mens Sindre spilte en fordrukken Arne Olav Brundtland. Kult! Skulle selvsagt ønske det var meg som hadde blitt plukket ut til å være i Eias nærhet… Ååååå…