Her er tre tekster som det er mildt sagt pinlig at jeg står ansvarlig for (ihvertfall de eldste), men de er veldig morsomme:

Mailer jeg skrev til AnneB under alias – Våren 2000 fikk jeg en glimrende idé. Jeg opprettet en hotmail-adresse, og så sendte jeg mails fra den til Anne Berit, der jeg utga meg for å være en person ved navn Geir Kamsvik, som hun etter sigende skulle ha møtt på en leir. Jeg avslørte meg imidlertid ganske raskt, men så fant jeg på en ny, minst like glimrende idé: Jeg sendte nye ”falske” mails til henne, samtidig som jeg utga meg for å være både Kjetil Kive og Olav Skutlaberg også. Alt ble avslørt i 20-årsdagen til Stein Erik Nyli, da hun fikk et lite plaster på såret… Det er selvsagt fullt av interne vitser her, så ikke fortvil om du ikke skjønner alt.

Novelle om og til Hilde Kirkerud Jeg skrev denne novellen til og om Hilde Kirkerud sommeren 1998. Jeg sendte den også til en novellekonkurransen i Hjemmet, men det gikk ikke så bra.

Brev til Silje Winje – Jeg skrev disse latterlige kjærlighetsbrevene til ei jente jeg var på leir sammen med i Danmark i 1994. Mange synes nå de er hysterisk morsomme, og det er ikke så rart.

Infotainmentmails

E-mail er en flott oppfinnelse. Ved hjelp av dette verktøyet kunne jeg i 2000 begynne å sende rundt brev til mange folk samtidig. Det var imidlertid ikke før i 2003 at jeg begynte å sende rundt infotainmentmails på en regelmessig basis. Her forteller jeg hva som har skjedd, skjer og skal skje i livet mitt til en god del folk (på en forhåpentligvis morsom og underholdende måte).

Infotainmentmails 2005 Her forteller jeg hva som har skjedd, skjer og skal skje i livet mitt til 200 stykker (på en forhåpentligvis morsom og underholdende måte).

Infotainmentmails 2004 – Her forteller jeg hva som har skjedd, skjer og skal skje i livet mitt til 150 stykker (på en forhåpentligvis morsom og underholdende måte).

Infotainmentmails 2003 – Her forteller jeg hva som har skjedd, skjer og skal skje i livet mitt til 50 stykker (på en forhåpentligvis morsom og underholdende måte).

Lister

Filmdagbok – Jeg begynte å føre liste over alle filmene jeg har sett fra første januar 1999. Vet ikke helt hvorfor, men det har sammenheng med at jeg fant American Film Institutes liste over ”The 100 Greatest American Films” på Internett. Jeg prøver også å huske absolutt alle filmer jeg kun har sett før 1999, en liste som nok kan bli mye større enn den er nå.

Mine filmer – Alt jeg har av audivisuelt materiale. Ingen Betamaxbånd, dessverre.

Mine CD’er – Hurra for CD-mediet. Musikkens tekst-TV.

Bøker jeg har lest – Denne lista burde uten tvil vært mye lengre. What can I say? Jeg er en slask.

Mine bøker – Hadde jeg lest alle bøkene jeg har, hadde det vært noe å skryte av. Det er det ikke nå.

Mine tegneserier – I motsetning til boklista, har jeg lest det meste som står her. Flere ganger…

Liste over alle kjendisene jeg har sett – Jeg elsker jo som kjent kjendiser, og dette er en liste over de kjendisene jeg kan huske å ha sett.

Shows jeg har vært på – Jeg elsker som kjent også å gå på diverse shows, denne lista inneholder alt jeg kan huske å ha vært på av teater, musikaler, opera og annet snusk.

Liste over tidenes beste 7. album – Her er lista jeg vant en listeskrivingskonkurranse i Dagbladet med! Premien var Tor Mildes bok Listomania.