Hvorfor ikke selge grillkull på Olav Bai? 2

Fag: Norsk
Oppgavetype: Skole- og hjemmeoppgave
Tidspunkt: GK (1996)

Denne oppfølgeren til «Hvorfor ikke selge grillkull på Olav Bai?» skrev jeg i første klasse på videregående, og den ble meget populær i klassen. Imidlertid har den aldri oppnådd samme popularitet i gjengen i etterkant. Den inneholder en del interne vitser, ti poeng hvis du finner alle!

Mahatma Gandhi – Behind the robe

Fag: Engelsk
Oppgavetype: Semesteroppgave/muntlig presentasjon
Tidspunkt: VKI (1997)

Denne semesteroppgaven i engelsk skulle vi fremføre muntlig for hele klassen. Mitt foredrag om Gandhi var mildt sagt kontroversielt.

It’s the Circle of Disney …and it moves us all!

Fag: Engelsk
Oppgavetype: Semesteroppgave
Tidspunkt: VKI (1998)

Denne semesteroppgaven var selvsagt langt mer fargerik enn den fremstår her, siden dette bare er tekst. Jeg fikk Sina til å hjelpe meg med å sette inn bilder senere.

Den Niende Kunstform

Fag: Norsk
Oppgavetype: Særoppgave
Tidspunkt: VKII (1998)
Skrevet av: Brynjulf og Leif

Denne særoppgaven om tegneserier skrev jeg sammen med Brynjulf. Dessverre mangler hans del, så dette er bare min tekst. Bildene mangler også, de fikk vi Sina til å hjelpe oss med senere.

Life of Brian

Fag: Religion
Oppgavetype: Prosjektoppave
Tidspunkt: VKII (1999)
Skrevet av: Fredrik, Leif og Olav

Denne oppgaven som jeg skrev sammen med Fredrik Knutsen og Olav Vangsnes om filmen Life of Brian var vi veldig fornøyd med, og den ble godt tatt i mot i klassen. Dessverre har jeg her kun min egen del, og derfor er den ganske amputert.

Genteknologi – en vidunderlig ny verden?

Fag: Norsk
Oppgavetype: Avsluttende skoleeksamen
Tidspunkt: VKII (1999)

Dette var eksamensbesvarelsen min i norsk hovedmål i tredje klasse på videregående. Lurer på om sensoren min fikk med seg allusjonen til Aldous Huxleys roman Brave New World fra 1932?

www . kulturhistoriskutvikling . no

Fag: Norsk sidemål
Oppgavetype: Avsluttende skoleeksamen
Tidspunk: VKII (1999)

Dette var eksamensbesvarelsen min i norsk sidemål i tredje klasse på videregående. Den er full av faktafeil, men jeg synes allikevel det var en rimelig bra fremstilling av verdens mediehistorie (tatt i betrakning at den nesten ble skrevet på sparket).