Mails jeg sendte fra falske personer til AnneB

 

Våren 2000 fikk jeg en glimrende idé. Jeg opprettet en hotmail-adresse, og så sendte jeg mails fra den til Anne Berit Anderson, der jeg utga meg for å være en person ved navn Geir Kamsvik, som hun etter sigende skulle ha møtt på en leir. Jeg avslørte meg imidlertid ganske raskt, men så fant jeg på en ny, minst like glimrende idé: Jeg sendte nye ”falske” mails til henne, samtidig som jeg utga meg for å være både Kjetil Kive og Olav Skutlaberg også. Alt ble avslørt i 20-årsdagen til Stein Erik Nyli, da hun fikk et lite plaster på såret…

Det er selvsagt fullt av interne vitser her, så ikke fortvil om du ikke skjønner alt. Den morsomste mailen er den fra Karianne Werner.

 

FRA GEIR KAMSVIK NUMMER 1

 

hei anne berit

 

takk for sist. jeg beklager at jeg ikke har fått skrevet mail før, men jeg er litt treg av meg. jei har jo hatt adressen din i over et halvt år, så det er bare min feil.

jeg holder nå på med skole i hedmark, der jeg studerer ingeniørfag. jeg hadde, som jeg sikkert fortalte på leiren i fjor, søkt påå denne skolen men ikke vært helt sikker på hvordan det ville gå. det krevdes nemlig rimelig gode karakterer (4,3 eller noe), men jeg var altså heldig. her er undervisningen god, men det er litt kjedeli å lese lekser.

hvordan går det i arendal, da? du går kanskje fremdeles på Barbøy vgs. (var det ikke det skolen het tro). det er sikkert greit nok. dere har vel ikke så altfor mye å gjøre nå rett etter jul, men det blir sikkert tøffere når det nærmer seg somer og eksamen.

på nyttårsaften i fjor var jeg hos Trond og Roar som du kanskje husker. vi hadde fest med 27 inviterte, og det var veldig koselig. hva drev dere på med??+ var du kansje sammen med Mari og Silje og de?

viss du skal på leiren i år, så treffes vi kanskje der? jeg skal ihvertfall. i fjor var det jo knallbra.

 

skriv gjerne igjen på gkamsvik@hotmail.com

 

hils Mari og de andre.

 

Hilsen geir Kamsvik

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 1

 

Heisann!!

Nå har jeg sittet her og tenkt og tenkt på hvem du kan være, men jeg finner det altså ikke ut!!

Enten har du sendt til feil adresse, eller så har jeg møtt deg  engang uten at jeg kan huske hvem du er..

Hvilken leir er det snakk om? speiderleir??

Det er helt riktig at jeg bor i Arendal og jeg går på Barbu vg  skole, men der er det faktisk veldig mye å gjøre akkurat nå...jeg tror ikke jeg holder ut...blir helt stressa av prøver, lekser, prosjekt og alt muligL!!

Jeg vet ikke hvem Trond og Roar er.

Hvem er Mari og Silje?

jeg har to venninner som heter marit og silje, er det dem? når har du møtt oss? jeg skjønner ingenting!!

fint om du svarer meg fort, for jeg er veldgi nysgjerrig!

ha det fint, hilsen anne b.

 

FRA GEIR KAMSVIK NUMMER 2

 

hei igjen anne berit

 

det var leit å høre at du ikke husker meg, men det er ikke så farli. jeg er kanskje ikke en sånn person wsom man husker på. ialle fall kan jeg jo fortelle at vi møttes på speiderleiren i fjor sommer. jeg husker ikke nøyaktig hvor det var, men tar jeg ikke feil, var det i telemakr. det stemmer nok at Mari og Silje heter egentlig Marit og Silje. Marit er høy og blond, mens Silje er litt lavere, stemmer ikke det? Trond og Roar er mine to beste kamerater, og vi seks pluss noen andre venninner av deg fra arendal (som jeg ikke husker navnene på) gikk sammen en kveld på speiderleiren. jeg husker i alle fall at vi spilte mye kortspill, blant annet President. kanskje minnene kommer tilbake nå...?

trist å høre at du stresser fælt på skolen. det er vel sånn for de fleste på videregående. jeg hadde også nok å holde på med, men ble litt slapp i løpet av tredje klasse. nå som jeg går på ingeniørfag har vi jo haugevis med lekser og pensum, men jeg er ikke like flink til å lese alltid. det er jo ikke så farlig heller, det er viktig å finne en balansegang mellom skole og fritid. altfor mange mennesker blir fanget opp av samfunnets krav om å være velutdannet og vellykket og materielt veltstående. så hvis du skulle bli altfor utkjørt, må du huske å prioritere andre ting også.

her i hedmark er det nå snø i store mengderr, men jeg trives med det. jeg er nemlig glad i snowboarding og slalom. i en bakke i nærheten av der jeg bor holder jeg og noen klassekamerater på hver søndag. vi synes det er kjempegøy, men deltar ikke i konkurranser og sånn.

til helga skal jeg på tur til Trondheim, hvor jeg skal besøke en kompis som hete Oskar. han er student ved NTNU, og vi har vært venner lenge. skriv gjerne igjen. fortell om hvordan du har det.

hils til jentene i Arendal.

 

hilser deg med Markus 11,23-24

 

ha det bra så lenge. hilsen Geir.

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 2

 

Det er trist å si det, men jeg kan faktisk ikke huske å ha møtt noen av dere... nå er det sånn at jeg har utrolig dårlig hukommelse også da, alle vennene mine sier jeg har alzheimer, men jeg vet ikke jeg, navn er jeg iallefall dårlig med!!

du er sikker på at du ikke forveksler meg med en annen??

speiderleiren i fjor var på evje, det husker jeg, og året før der var i Nissedal så langt jeg kan huske, det er jo et stykke unna telemark... men det er noe rett i det med kortspilling, for jeg brukte stort sett hele sommerferien min på president.. og jeg overdriver ikke!!

hvis du kan forklare litt nærmere blir jeg fornøyd, hvilken speidergruppe er du fra? jeg husker ikke trond eller roar..

marit var bare på speiderleiren på evje to dager så jeg er litt i tvil på om det er henne du har møtt... men alt er jo mulig...

kan heller ikke huske at jeg har gitt mail-adressen min til noen heller, så dette er et mysterium..

får prøve å tenke litt mer på det...

gi meg noen flere opplysninger, så tror jeg kanskje jeg kan finne ut hvem du er...

hilsen anne b.

 

her kommer marit:

jeg var på evje i en natt.kan ikke huske å ha truffet deg, snakket for det meste bare med kjente...du husker ikke en fra arendal som heter stine?? hun hopper hyler, og de fleste pleier å legge merke til henne...

 

vi er veldig nysgjerrige... håper du ikke tar deg nær av at vi ikke husker deg... et bilde ville friske opp hukommelsen...

 

FRA GEIR KAMSVIK NUMMER 3

 

hei igjen

 

jeg er rimelig sikker på at jeg ikke forveksler deg med en annen, ja. alt stemmer jo: speiderleir, marit og silje, president... du har helt sikkert rett i at fjorårets speiderleir var på evje og den var i telemark året før. jeg var på leiren i nissedal i 98 også, men kan ikke huske å ha sett deg eller de andre.

jeg kommer fra 1. søgne sjøspeideres patrulje fra det lille tettstedet Søgne. vi er ikke så mange speidere, men vi er med på en del leirer. Trond og Roar er også med i den patruljen. jeg er selvsagt ikke med lenger, da jeg har flyttet til Hedmark.

jeg er rimelig sikker på at vi gikk sammen den kvellen marit var der oppe. dessuten snakker hun om ei jente som heter Stine som visstnok er ganske livlig av seg. det kan nok stemme, er hun blond og "fjortis"??

iallefall, livet her går videre. til søndag skal det koret jeg er med i synge på gudstjenesten menigheten jeg går i. jeg går i frikirken her, det er ingen misjonskirker i nærheten. jeg har alltid likt å synge, og jeg var også med i koret i Sønge. hvordan er det med deg/dere?+ er dere med i koret i Arendal misjonskirke. i mars skal vi ut på en liten hedmarksturn E9, det gleder jeg meg til...

ellers kan jeg jo fortelle at det er en liten del snø her nå, det er det kanskje i arendal også?

 

jeg har ikke mulighet for å sende med bilde nå, men jeg skal få en på skolen til å hjelpe meg neste gang. jeg er nemlig ikke så teknologisk av meg.

 

vi skrives.

hils de andre.

geir

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 3

 

Hei igjen!

det er fullt mulig at vi prata på speiderleiren men jeg husker fortsatt ingen, kan ikke huske at det var noen der fra søgne..

men men hvis du sender et bilde, kommer jeg nok snart på hvem du er..

det er iallefall ingenting snø i arendal, her er det snart full sommer,i dag har det vært kjempefint vær, men hva hjelper vel det når jeg må gjøre lekser hele dagen likevel... blir kjedelig å gå på skolen i morra, mandager er ikke noe gøye.

egentlig hadde jeg sluttet på speideren, men nå har jeg tenkt å begynne igjen...vi har jo ikke noe speider for oss eldre, så vi er jo ledere for de små og det er litt kjedelig...

men jeg må vel nesten gå et par ganger hvis jeg skal være med på leiren til sommeren... skal dere til telemark, bø?

sender en mail senere for i dag har jeg så utrolig dårlig tid.

hilsen ab

 

FRA GEIR KAMSVIK NUMMER 4

 

Hei, Anne Berit!

 

Nå husker du meg kanskje igjen?

Hvordan går det med Alf "har-ingen-venner" Gunnar?

Eller Christian Magnus?

 

Hilsen

"Geir Kamsvik"

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 4

 

Veldig Morsomt!!!!!!!!!!!!!

 

FRA TURID GUNDERSEN NUMMER 1

 

Hei Anne berit!

 

husker du i fjor på tenåringsweekend? vi møttes på fredagskvelden på Vegårshei. jeg fikk adressen din da, men har ikke hatt mulighet til å skrive før. hvordan går det med deg? du har vel nok å holde på med, tenker jeg. selv går jeg jo fremdeles i første klasse bilmekanikerfag, og det synes jeg enda er kjempegøy. jeg håper jo å kunne overta pappas bilverksted når han en gang er gått bort/blitt pensjonert. Ellers er det ikke så mye som skjer her i Mandal, livet går sin vante gang. bowlinghallen har nettopp åpnet på nytt. den har vært nedstengt over lengre tid på grunn av restaureringg. så nå er det mye der vi er på kveldene. vi har nemlig ikke så mye annet å finne på her, bortsett fra kinoen og bowlinghallen.

for en uke siden hadde jeg og tre andre venninner, Marianne, Selja, Kristine et langt filmmaraton. vi så bare middelalderfilmer, blant annet Braveheart, First Knight, Middle Age Heroes og Horses and Virgins. jeg elsker nemlig middelalderfilmer, hva med deg? hvordan er livet i Arendal? hvordan har de andre venninnene dine det?

 

skriv gjerne igjen på turidgundersen@hotmail.com

 

hilsen

turid

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 1

 

ja du tror vel at jeg er helt idiot nå ??? eller hva????

kommer vel til å høre dette resten av livet, men jeg er like blid Ü

skjønner at du ikke har så mye å ta deg til i kr.sand, men sånn er livet...

have fun

 

FRA KARIANNE WERNER NUMMER 1

 

hei på deg Anne Berit!

 

vær så god for sist! vi møttes jo på den teite leiren i fjor sommer, husker du det? jeg husker det fremdeles, dessverre!!! jeg har jo hatt e-mailadressen din siden da, men jeg har ikke skrevet til deg fordi jeg ikke har hatt lyst. jeg synes ikke du er noe snill, jeg ønsker ikke å bli kjent med deg. det er derfor jeg har latt være. jeg har nettopp sluppet ut fra psykiatrisk sykehus, jeg har nemlig lidd av schizofreni i lengre tid, men endelig er jeg kvitt plagene. har jeg forresten fortalt deg hvor glad jeg er i deg. jeg skulle gjerne bodd i arendal slik at jeg kunne vært en av dine venninner. jeg har nemlig ikke så mange venner her i Gjesdal. selv om det er Rogalands perle, er det en sinnssykt stygg by, og alle vennene mine er alltid snille og hyggelige. jeg hater dem. i går kan du tro jeg hadde det gøy. jeg var med på en offentlig brenning av Dirty Dancing og Grease utstyr, og dette gjorde godt i sjelen. jeg elsker nemlig disse filmene, og har sett dem 250 ganger. derfor var det en fin følelse å se dem spises opp av flammer. dessuten har jeg fått jobb som brannmann nå. det er det beste som har skjedd meg, og jeg ønsker at alle bygninger i hele Gjesdal skal brenne opp. ikke fordi jeg er pyroman, men fordi jeg er glad i varme. jeg fryser nemlig nesten alltid. hvordan har du det på det punktet??? spesielt ønsker jeg at alle RIMI-forretninger i området skal brenne til grunnen. jeg jobber nemlig i en kolonial som heter ACI, og sjefen heter Sieht Saakie.

skriv gjerne igjen på karwerner@hotmail.com

men hvis du gjør det, så nåde deg.

 

hilsen

karianne werner

hilsen

ennairak renrew

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 1

 

denne var så bra at jeg har sittet og ledd i flere timer, men jeg fant ut at det var deg på skolen i dag, og da hadde jeg ikke lest de siste mailene, jeg er faktisk veldig glup!!

 

FRA ANTON JENSEN NUMMER 1

 

Hei Anne Berit!

 

Husker du den leiren vi møttes på i fjor? Ikke det, nei. Så leit, da. Her i Førde går fremdeles livet sin gang. Jeg mistet jo halve familien min i den store flodbølgen som var i november. Både tante, onkel, mamma og min bror måtte bøte med livet. Det var ikke så farlig, jeg var ikke spesielt glad i dem allikevel. Faktisk døde 87 % av innbyggerne i Førde.

Jeg har, som du jo kjenner til (siden jeg fortalte det til deg på leiren i fjor), et forhold til den 57 år gamle Margrethe Torpgard. Dette blir jo ikke godt mottatt i lokalsamfunnet, og vi blir mobbet hver gang vi går på butikken. Våre gamle venner har forlatt oss, og vi har nesten ingen omgangskrets. Dessuten har jo de fleste daua, så det er ikke så mye å velge i heller.

Jeg er jo nå nitten år gammel, og jeg lurer fælt på hva jeg skal til høsten. Valgene står mellom astrofysiker, tømmerhugger og kunstmaler. Jeg har egentlig mest lyst til å prostituere meg selv, men da må jeg nok flytte til Oslo, og jeg har ikke lyst til å flytte fra Margrethe.

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg nylig har deltatt i en nasjonal demonstrasjon mot Sunset Beach og Hotel Cæsar. Du hater vel også disse showene, håper jeg???

Hils brødrene dine.

 

Hilsen Anton Jensen

 

FRA KJETIL KIVLE NUMMER 1

 

Hallo, Anne Berit!

 

Jeg har nettopp fått meg en ny hotmail-adresse, så nå driver jeg og sender rundt mails til de adressene jeg har. Adressen er praktisk og grei, forhåpentligvis får jeg brukt den mye.

Jeg hører at Leif Atle driver og tuller med deg. Han har visst utgitt seg for å være Geir et eller annet, eller hva?? Han fortalte at han skulle lage en ny personlighet/adresse hver dag som han skulle sende mail fra til deg. Så du har altså en lys framtid. Det er jo bare en galning som Leif som ville finne på noe sånn, selv har jeg ikke engang tenkt på at det går an. Du er vel litt sur på ham, tenker jeg? Det var han iallefall redd for.

På medisinstudiet holder jeg denne uken på med anatomi og celleoppbygging. Det er ikke akkurat kjempegøy, men det må jo til. Forrige uke hadde vi om muskelgrupper og muskelskader, og det var litt mer interessant. Det som er det beste med medisinstudiet er imidlertid fredagene, da vi har PBL - Problembasert Læring.

Neste helg, altså 25. - 27. februar, kommer jeg hjem en liten tur. Leif Atle fikk overtalt meg til å komme hjem, siden Stein Erik også kommer hjem den helga. Han mente det var best at vi kunne samles alle sammen. Jeg gleder meg i hvertfall, det kan sikkert bli koselig. Hørte av Leif at forrige helg (lørdag) ble en smule ødelagt på grunn av Gudmunds "sprudlende" humør. Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg spiller en del bordtennis her på LBM med en som heter Jan  D8yvind. Jeg er jo ikke like flink som Olav, så det er ikke så stas å spille mot ham (taper hver gang). Men jeg og Jan Øyvind er omtrent like flinke, så da er det gøy. Olav er jo fremdeles hektet på irske ulvehunder, og har nettopp kjøpt enda en plakat til å ha på rommet.

 

Vi snakkes.

Hilsen KK

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 1

 

Hei hei, ja nyhetene sprer seg raskt, nå har jeg mottatt mail fra geir, katja, roar, trond, karine, werner++++ og han har tydligvis ikke tenkt å gi seg.... men men, skjønner ikke at han gidder å lage ny adresse for hver gang...

i går spilte marit hege og jeg radiobingo, igjen...

vi vant ingen ting, trist det, men vi gir oss ikke....det er faktisk ganske moro!!

så gøy at du kommer hjem neste helg, da blir liksom alle samlet igjenl!!

skjønner ikke at du ahr tid til å skrive så lkange mailer, for jeg har utrolig dårlig tid for tida....akkurat nå har vi fått tre fritimer, det er jo litt deilig, men vi kunne jo godt fått beskjed før vi kom på skolen...idag skal hege, marit og jeg påoslo gospel choir konsert, og det blir sikkert knallbra!!!

vi sees neste helg!!!

klem anne .b

 

FRA KJETIL KIVLE NUMMER 2

 

Hei igjen på deg!

 

Takk for mailen! Har du hatt en flott helg?? Jeg sitter her på datarommet sammen med Olav og surfer på Internett. Det er mørkt ute, det liker jeg ikke. Jeg gleder meg stort til sommeren og lysere tider.

På fredagen hadde jeg PBL som vanlig, det var OK. Vi ble "kjent" med en del pasienter av ulik art, blant annet astmapasienter og pasienter med beinmargsskader.

På lørdagen hadde jeg og Olav tenkt oss på kino, men det var kjempefullt. Vi ruslet hjem igjen med halen mellom bena, så det var ikke en helt vellykket lørdagskveld. Bedre gikk det på søndagen, vi fikk bestilt billetter tidlig og hentet dem i god tid. Filmen vi så var "American Beauty" og var et drama om det amerikanske forstadslivet. Vi likte filmen godt begge to, men den er nok ikke å anbefale for alle.

Jeg snakket med Leif-Atle på telefonen i går, jeg hører at dere vil på tur til Newcastle. Leif fortalte at du, Kari og han (og kanskje Christian L) var klare for å reise. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har mulighet til å være med enda, men det er jo et kjempetilbud; så jeg har enormt lyst. Vi snakkes sikkert om det til helga.

Leif fortalte også at du var nærmest dødssyk i helga, med både forstuet tommel og hjernerystelse. Det var jo leit at jeg ikke var hjemme denne helga slik at jeg kunne behandle deg (med tanke på at jeg nesten er 100 % lege)...

 

Vi snakkes om noen dager.

 

Hilsen KK

 

FRA OLAV SKUTLABERG NUMMER 1

 

Hallo, Anne Berit.

 

Jeg har blitt inspirert av Kjetil og har selv skaffet meg adresse på hotmail. Faktisk er dette min første e-mailadresse, og min andre mail (den første var en prøve til Kjetil). Han hjalp meg nettopp med å innstallere adressen min.

Jeg hører fra Kjetil at du blir trakassert av Leif. Det høres jo gøy ut, kan ikke nekte for det.

På skolen har jeg nå MA 104 og FYS 111, for å nevne noen kurs. Det sier deg sikkert ingen ting, men det er to av de kursene jeg må ha. Det beste er nok FYS 111, der vi har lab-øvelser. Disse er ganske interessante, og det skjer mye festlig i dem. Problemet er bare at vi må skrive rapporter, det er noe herk. Jeg synes det er mye, mye, mye verre enn de jeg måtte skrive i tre år på Tyholmen.

Dessuten har jeg blitt hektet på filmen "She's All That". Jeg er jo egentlig ikke sånn stor fan av romantiske filmer (Leif-Atle har blant annet fått meg til å se "Tatt av Vinden" og lignende). Men denne filmen appellerte virkelig til meg, jeg har sett den fire ganger.

Du får ha det bra inntil vi sees neste gang, jeg kommer ikke hjem neste helg, selv om Kjetil prøvde å overtale meg. Hørte at Stein Erik skulle komme hjem fra militæret, så det hadde jo vært koselig, men jeg skal være med på noe annet, dessverre.

Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å bruke den e-mailadressen (har ikke umiddelbar tilgang på Internett), men hvis du vil skrive til meg, er adressen: olavskutlaberg@hotmail.com!!!

 

Olav S

 

FRA ANNE BERIT ANDERSON NUMMER 1

 

Ja nå var det jammen på tide at du også fikk deg hotmail.adresse, for det er så raskt og greit, fint med brev på den gammeldagse måten også, det har jeg stor sans for, men email er greit!!

jeg var på kino og så She`s all that, men da sovna jeg, så jeg fikk bare med meg halvparten, men det jeg så var bra!!

i går så hege marit og jeg 10 things i hate about you, den må du bare se, skal kjøpe den når den kommer på kjøpevideo, den er fantastisk bra!! itillegg til å se den filmen, spilte vi radiobingo, noe som nesten har blitt tradisjon for oss på torsdagskveldene, egentlig ganske tragisk hobby,men mne ganske koselig igrunn... vi vant ingen ting dessverre!!

i kveld skal vi tre+stine på oslo g.choir konsert, det blir sikkert knall braL!! vi sees vel snart..

klem fra anne b.

 

FRA OLAV SKUTLABERG NUMMER 2

 

Takk for mailen din Anne Berit!

 

Jeg har nå hatt en lang dag på skolen med både matematikk og fysikk, men nå sitter jeg her på datarommet og slapper av sammen med Kjetil og en del andre folk. Du har nok rett i at det var tide med en e-mail-adresse, men jeg har jo alltid ligget litt etter med tekniske ting (fikk jo mobil senest i gjengen).

At du sovnet under She's All That ser jeg på som helligbrøde. Du må snarest se hele filmen uten å duppe av. 10 things I hate about you har jeg dessverre ikke hatt sjansen til å se, men siden du anbefaler den så mye, så har jeg vel ikke noe valg.

Du skrev også at du og de andre jentene har begynt å spille radiobingo. Det har jeg aldri vært med på selv, jeg trodde at det bare var "godt voksne" mennesker som likte slike spill. Men hvis dere liker å spille det, så respekterer jeg det. Selv har jeg jo en del lugubre interesser (ulvehunder, Donald Pocket osv.), så jeg har jo ingen rett til å snakke...

 

Vi sees om en måned eller noe slikt.

 

Hilsen Olav Skutlberg

E-mailadresse: olavskutlaberg@hotmail.com

 

FRA KATJA HOLM NUMMER 1

 

Hei, Anne Berit!

 

Husker du den leiren vi var sammen på i fjor sommer, på evje? Jeg heter Katja Holm, og jeg er 34 år gammel. Jeg var nemlig leder på denne leiren, og jeg husker deg ganske godt, ja. Det kan jeg ikke legge skjul på. En gang da vi gikk forbi hverandre, spydde du nemlig på meg. Det var ikke med vilje, men helt tilfeldig. Det sa du ihvertfall da...

Her i Skien, hvor jeg bor, har det skjedd store ting i det siste. Ordføreren har blitt knepet på fersken sammen med sekretæren sin. Det er jo en aldri så liten smule tragisk, spesielt med tanke på at jeg er gift med ham. Det svinet!!! Håper han dør av hjerteinfarkt snart. Dessuten har vi fått vår egen dyrepark, der jeg muligens kan bli en av attraksjonene. Den skal hete Skien ZOO, og jeg kan muligens komme til å havne sammen med elefantene i deres bur. Det er jo ikke så verst, jeg får jo gratis peanøtter hele dagen.

Har du fulgt med på skiflyvnings-VM, da? Det har jeg gjort, jeg elsker nemlig å se på hopprenn av ulik art. Selv var jeg en aktiv skihopper i mine yngre dager, og jeg vant noen renn i ny og ne. Men på et renn vi hadde i Skienbakken brakk jeg alle ben i hele kroppen. Det sang og suste i alt som fantes av knokler. Jeg måtte ligge på sykehus i seks måneder, det kan du tenke var stas. I det minste fikk vi gratis mat tre ganger om dagen. Jeg kunne jo ikke bevege meg, så derfor fikk jeg bare suppe. Favoritten min er tomatsuppe. Jeg har alltid likt suppe, men hater grønnsakssuppe.

 

Vi snakkes senere, jeg ringer jeg kanskje i natt...

 

Hilsen Katja Holm

 

FRA ALI KJULFEKS NUMMER 1

 

Hallå Anne Berit!

 

Jai hetar Ali Kjulfeks, og er 47 år gamel. Du husker ikke mai fra leiren i fjor på evje, men jai huskar sannelig dei. Jei er nemmlig en pervers neger fra Marokko og jai drev med nakenbading i nærheten av leirområdet.

Jei og noen andre gale perverse utlendingar hållt på med nakenbading i to ukar i fjor sommar. Men jai hørta ryktar om att du ikke har noe imot sånn, du er jo

 

så åpen og fordomsfri ovenfor utlendingar. Du båda sitta på med full og gal ICA-neger i hans råtne bil og du snakka med en mann fra Algerie som fulgta etter dei på gata i Arendal. Det er slettes ikke værst, nei. Hvordan har du det ellers da? Skal du kanskja på tur til England i april???

Nei, det stemmer, du skal jo baile ut fordi du skal til Oslo, Lillehammer, Haugesund og Tyskland i løpet av tre ukar. Så lusent av deg... Jai, Ali, blir veldig lei meg. Jei ønska ikka leva lenger. Det er ingan mening med livet. Men hviss du blir med til Newcastle allikkavel, blir det vits å holde sei i live.

 

Ha det bra, Anne Bailit!!

 

Hilsen Ali Kjulfeks, dinn ven for alltid...

 

FRA "ANNE BERIT ANDERSON" NUMMER 1

 

Hei, Anne Bailit!

 

Jeg er din onde tvillingsøster, og har vært med deg hele livet. Men du har aldri sett meg. Det jeg husker best fra livet vårt er leiren på Evje i fjor sommer. Jeg ble inspirert til å skrive et dikt:

 

Evje, Evje,

skulle heller drukket sevje

Anne, Anne,

hvorfor er vi på landet?

Berit, Berit,

huset er mitt

Dikt, dikt,

nå får jeg vel gikt

England, England,

du bailer hvis du kan

ICA, ICA,

la oss dra til Costa Rica (med mannen fra Algerie)

Theis, Theis,

plukk en blåveis

Leger, leger,

du kjører bil med full neger

Du jukser, du jukser,

og hater beige bukser

Alf Gunna(r), Alf Gunna(r),

hold deg unna

Christian Magnus, Christian Magnus,

er alltid i galskapsrus

 

Var det ikke et skikkelig lusent dikt? Det synes i alle fall jeg.

Ha det bra til vi ikke sees neste gang.

 

Hilsen Anne Berit Anderson

 

FRA DANSKE DAMA NUMMER 1

 

Hei, Anne Bailit!

 

Jeg er den danske dama fra ICA Eikaashallen. På speiderleiren på Evje i fjor danset jeg ballett som underholdning hver kveld, men det husker du kanskje ikke? Jeg husker uansett deg.

Bikkja mi lever i beste velgående, jeg går jo tur med den dag og natt. Det hender jo ofte at jeg treffer de to unge kjekke kollegene dine fra ICA både to og tre om natta mens jeg går tur med bikkja.

Balletten går det også strålende med, selv om jeg er nesten hundre år. Beinet mitt faller av hver dag jeg står opp, det er jo en fordel. Dessuten har jeg fått anskaffet meg lommebok nå, og den er fylt opp med store sedler og VISA-kort. Høres ikke det flott ut??

Dessuten kommer jeg alltid midt på dagen, tenk hvis jeg hadde kommet på slutten av dagen; da hadde dere nok blitt lei av meg, ja.

Og jeg kjøper alltid alle varene jeg legger i vogna mi, akkurat slik som vanlige mennesker gjør. Legger jeg en pakke med kjeks i vogna, så kjøper og betaler jeg den i kassa. Jeg er jo ikke unormal.

Men nå må jeg nok løpe min vei.

 

Hilsen Den Danske Dama